STYL Fluoresoiva pintalakka

7,90  (sis. ALV)

STYL® Fluo Fluoresoiva pintalakka on nopeasti kuivuva fluoresoiva akryylinen lakkaspray sisäkäyttöön. STYL® Fluoresoiva pintalakka on tarkoitettu käytettäväksi muiden akryylipohjaisten aerosolipinnoitteiden päällä antamaan hohtavaa efektiä.

Tuotetunnus (SKU): 6021870P Osasto:
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Nopeasti kuivuva fluoresoiva lakka sisäkäyttöön

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

STYL® Fluo Fluoresoiva pintalakka on nopeasti kuivuva fluoresoiva akryylinen lakkaspray sisäkäyttöön. STYL® Fluoresoiva pintalakka on tarkoitettu käytettäväksi muiden akryylipohjaisten aerosolipinnoitteiden päällä antamaan hohtavaa efektiä.

  • Antaa koristellisen fluoresoivan pinnan.
  • Paras hohtava efekti saavutetaan levitettynä valkoisen maalipinnan päälle.
  • Soveltuu useimmille pinnoille, kuten puulle, metallille ja muoville.
  • Erittäin nopeasti kuivuva.
  • Sisäkäyttöön.
Riittoisuus: 1-2m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros: 2-3min kuluttua
  • Täysin kuiva: 10-15min kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

STYL® Fluoresoiva pintalakka soveltuu useille eri pinnoille sisäkäytössä, kuten puulle, metallille ja muoville jne. STYL® Fluoresoiva pintalakka on tarkoitettu käytettäväksi muiden akryylipohjaisten aerosolipinnoitteiden päällä antamaan hohtavaa efektiä.

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja kuiva. Poista rasva ja ruoste, hio kevyesti ja poista pöly. Poista myös mahdollinen irtoava maalikerros. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia voimakkaasti, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana.

Saat parhaan lopputuloksen suihkuttamalla fluoresoivaa lakkaa valkoisen pohjamaalin tai valkoisen pintamaalin päälle, jolloin hohtava efekti tulee parhaiten esiin.

Pidä purkkia n. 20-30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta pintaan 2 tai 3 ohutta kerrosta. Odota muutama minuutti kerrosten suihkuttamisen välillä.

Riittoisuus:  1-2m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä 2-3 minuutin jälkeen. Täysin kuiva 10-15 minuutin kuluttua.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sekuntia saadaksesi suuttimen puhtaaksi. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Fluoresoivat pigmentit eivät ole valonkestäviä, ja ne haalistuvat ajan myötä myös sisäkäytössä. Fluoresoivat lakat eivät peitä täysin, joten jos niitä käytetään tummien materiaalien päällä, väri muuttuu ja vaikutelma heikkenee – valkoisella taustalla tulos on aina paras mahdollinen. Tätä tuotetta kuuluu käyttää vain muiden akryylipohjaisten aerosolipintojen päälle.

Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi halutun lopputuloksen. Älä suihkuta alle +15°C: n lämpötilassa, kirkkaassa auringonpaisteessa tai sateen uhatessa. Säilytä viileässä ja kuivassa tilassa.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 440 g (gramma)
Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Orange, Yellow(fluo)

Mediapankki