Rust-Oleum Little Stars Glow in the Dark Spray

26,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum Glow In The Dark väritön maali tuo pimeän tultua tunnelmaa lastenhuoneisiin. Nimensä mukaisesti maali latautuu valosta ja luo hehkuvan vaikutuksen pimeässä! Tämä tuote sopii erinomaisesti valokatkaisimiin, oven karmeille, yövaloihin, kuvioiden tekoon seinille kuin myös Halloween asusteisiin ja askarteluun. Tämä nopeasti kuivuva maali soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja on hyväksytty lastenleluille.

Tuotetunnus (SKU): 6076887P Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Valolla latautuva maali, joka hehkuu pimeässä

Pakkauskoko: 400ml (Aeresoli)

Rust-Oleum Little Stars Glow in the dark spraymaalia voidaan käyttää erinomaisesti muoville, puulle ja metallille. Soveltuu mainiosti myös lastenhuoneiden tai leikkihuoneiden valokatkaisimiin, seiniin, lampunjalkoihin ja ovenlistoihin. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Little Stars Glow in the dark spraymaali sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

  • Ihanteellinen lastenhuoneisiin
  • Halloween-pukuihin ja esityksiin
  • Askarteluun ja koristemaalaukseen
  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Hyväksytty lasten leluille
Riittoisuus: Noin 2 m²/purkki.
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 20 min kuluttua
  • Uudelleen maalattavissa 1-2h kuluttua
  • Täysin kuiva 24h kuluttua
Puhdistus: Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sek. ajan puhdistaaksesi suuttimen.

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Testaa maalia ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle. Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista. Hio maalattuja pintoja kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Levitä tuote pehmeällä telalla puunsyiden suuntaisesti. Vältä paksuja kerroksia ja valumajälkiä.

Riittoisuus: Noin 10 m²/l per kerros.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 30-60 min kuluttua ja uudelleen maalattavissa 2h kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Kuupöly, Valtameri

Mediapankki