Rust-Oleum Little Stars Liitutaulumaali

14,90 27,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum Little Stars Liitutaulumaalilla voit tehdä lähes jokaisesta alusmateriaalista liitutaulun! Käyttöön sopivat sekä normaalit liidut että nestemäiset liidut. Little Stars Liitutaulumaalilla on nopeasti kuivuva koostumus ja matta lopputulos. Voimakas, kulutuksenkestävä viimeistely, joka mahdollistaa kirjoittamista ja pesemistä kestävän liitutaulun luomisen lukuisille alustamateriaaleille.

Tuotetunnus (SKU): 6076979P Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Luo vedenkestävä liitutaulumaali seinään, oveen tai kalusteisiin!

Pakkauskoko: 250ml & 750ml

Rust-Oleum Little Stars liitutaulumaalilla voit tehdä liitutaulun seiniin, puuhun, metalliin ja moniin muihin pintoihin. Little Stars liitutaulumaalilla on nopeasti kuivuva koostumus. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Erinomainen vaihtoehto lasten lelujen ja tarvikkeiden maalaamiseen. Little Stars liitutaulumaali on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa.

  • Muuntaa pinnat käyttökelpoiseksi liitutauluksi
  • Puhdistuu vedellä ja saippualla
  • Liitujäljet pyyhkiytyvät siististi
  • Vain sisäkäyttöön
  • Hyväksytty lasten leluille
Riittoisuus: Noin 10 m²/l per kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 30-60 min kuluttua
  • Jätä vähintään 2h kuivumisaikaa kerrosten väliin
  • Tee pinnasta käyttövalmis täydellisen (24h) kuivumisajan jälkeen hieromalla liidun pitkällä sivulla koko pinta-ala. Pyyhi lopuksi pinta puhtaaksi. Liitutaulu on nyt käyttövalmis.
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista, jotka vaikeuttavat tarttumista. Hio kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa on vuotavia oksankohtia. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Levitä tuote pehmeällä siveltimellä/telalla. Toimiva pinta vaatii 2 kerrosta. Vältä paksuja valumajälkiä.

Riittoisuus: Noin 10 m²/l per kerros.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 30–60 min kuluttua. Anna kuivua vähintään 2h kerrosten välillä. Tee pinnasta käyttövalmis täydellisen (24h) kuivumisajan jälkeen hieromalla liidun pitkällä sivulla koko pinta-ala. Pyyhi lopuksi pinta puhtaaksi. Liitutaulu on nyt käyttövalmis.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 400ml, 750ml

Värisävy

Kuiskaava haltija, Lohikäärmeen muna, Tähtisädetikku, Taikaloitsu, Tanssikenkä

Mediapankki