Rust-Oleum Little Stars Valkotaulumaali

99,90  (sis. ALV)

Luo tussinkestävä kirjoitus-, piirtotaulu tai -seinä kotiisi Rust-Oleum Little Stars Valkotaulumaalilla! Nyt saa piirtää tussilla seinään ja luvan kanssa. Rust-Oleum Little Stars Valkotaulumaali muodostaa sileän, kovan ja valkoisen pinnan, johon voi kirjoittaa taulutussilla. Voit piirtää tai kirjoittaa ja tämän jälkeen helposti pyyhkiä pinnan puhtaaksi. Maalin levittäminen on yksinkertaista ja lähes hajutonta, joten sitä voidaan käyttää turvallisesti ja miellyttävästi sisätiloissa. Sopii erinomaisesti käytettäväksi maalatuille pinnoille sisätiloissa.

Tuotetunnus (SKU): 6077143 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Luo tussinkestävä kirjoitus-, piirtotaulu tai -seinä kotiisi!

Pakkauskoko: 500ml

Rust-Oleum Little Stars Valkotaulumaali muodostaa sileän, kovan ja valkoisen pinnan, johon voi kirjoittaa taulutussilla. Voit piirtää tai kirjoittaa ja tämän jälkeen helposti pyyhkiä pinnan puhtaaksi. Maalin levittäminen on yksinkertaista ja lähes hajutonta, joten sitä voidaan käyttää turvallisesti ja miellyttävästi sisätiloissa. Sopii erinomaisesti käytettäväksi maalatuille pinnoille sisätiloissa, kuten esimerkiksi: kipsilevyyn, puukuitulevylle, puuhun, sementtiin ja metalliin (parhaan tuloksen takaamiseksi suosittelemme seuraamaan käyttöohjeita huolellisesti). Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille.

  • Luo tussinkestävän pinnan kaikenlaisille kohteille
  • Kätevä pyyhkiä kuivalla liinalla
  • Yksi kerros riittää
  • Vain sisäkäyttöön
Riittoisuus: Pakkauksessa on riittävästi tuotetta 6 m² pinta-alalle. Yksi kerros Valkotaulumaalia riittää.
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 4 tunnin kuluttua. Anna maalatun pinnan kovettua 5 päivän ajan ennen käyttöönottoa.
Varoitus: Sekoittamisen jälkeen tuote säilyy käyttökelpoisena 4h ajan.
Työvälineiden puhdistus: Tärpätti

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, käytä maalatulle valkoiselle tai vaalealle pinnalle. Jos käytät tuotetta uudelle pinnalle, käsittele pinta ensin sopivalla vesiohenteisella pohjamaalilla (noudata valmistajan ohjeita).

Käyttö:

Sekoita noin puolet osasta B osaan A ja sekoita huolellisesti. Lisää seuraavaksi loput osasta B ja sekoita hyvin noin 2 minuutin ajan (kunnes väri on kauniin tasainen). Saadaksesi sileän ja tasaisen lopputuloksen, suosittelemme käyttämään mukana toimitettavaa mikrokuitutelaa tai vaihtoehtoisesti lyhytnukkaista mohairtelaa. Voit käyttää sivellintä/telaa reuna-alueilla. Tuotteiden sekoittamisen jälkeen tuote säilyy käyttökelpoisena 4h ajan.

Anna maalatun pinnan kovettua 5 päivän ajan +20 °C lämpötilassa ennen siihen piirtämistä (matalammassa lämpötilassa odotusaika on pidempi). Mikäli epäilet kovettumista, anna pinnan kuivua kauemmin ennen siihen piirtämistä. Kun pinta on kovettunut, voit piirtää ja kirjoittaa siihen taulutussilla. Voit pyyhkiä pinnan puhtaaksi pyyhkimellä tai nukkaamattomalla liinalla.

VINKKEJÄ: Teippaa maalattava alue kevyesti tarttuvalla maalarinteipillä. Älä käytä hankaavia aineita tai hankaussientä kovettuneelle pinnalle. Mikäli taulutussin jäljet jäävät näkyviin, voit puhdistaa pinnan kirjoitustaulun puhdistusaineella. Puhdistuksen jälkeen, älä käytä pintaa 24h aikana. Kaikki ilmoitetut kuivumisajat ovat sovellettavissa +20 °C lämpötilassa ja ilmankosteuden ollessa enintään 85 %. Mitä matalampi lämpötila ja mitä korkeampi ilmankosteus, sitä pidempi kuivumisaika. Sekoittamisen jälkeen, älä käytä tuotetta pidempään kuin 4h ajan. Vaikkakin suurin osa taulutusseista soveltuu käytettäväksi, on parasta aina testata valitut tussit pienelle testialueelle.

Tässä pakkauksessa on riittävästi tuotetta 6 m² pinta-alalle. Yksi kerros Valkotaulumaalia riittää.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 4 tunnin kuluttua. Anna maalatun pinnan kovettua 5 päivän ajan ennen käyttöönottoa.

Työvälineiden puhdistus:

Hävitä käytetty mikrokuitutela sekajätteeseen. Telat/siveltimet voidaan puhdistaa tärpätillä.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Sekoittamisen jälkeen, älä käytä tuotetta pidempään kuin 4h ajan.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 620 g (gramma)
Pakkauskoko

500ml

Värisävy

Lumihiutale

Mediapankki