V33 Remontointi Telavarsi ja tela 180mm

17,90  (sis. ALV)

V33 remontointi maalaustela ja telavarsi on korkealuokkainen, nukkaamaton, kestävästä polyesteristä valmistettu työväline joka soveltuu erinomaisesti vaativaan maalaamiseen kuten keittiökaappien, kaakeleiden, kalusteiden, työtasojen, ovien jne. kohteisiin. Tämä pistotela on erityisen hyvä kovilla pinnoilla kuten lattiat, kaakelit (seinä ja lattia), lämpöpatterit, metalli-, muovi-, melamiini- ja laminaattipinnat sekä aiemmin maalatuilla, että lakatuilla pinnoilla. Tela nostaa hyvin maalia, levittää sitä roiskimatta ja tasaisesti, jolloin pintaan ei jää telanvetoja näkyviin. Nukkapituus 5mm.

Tuotetunnus (SKU): 5027045 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Tuotemerkit:

Korkealuokkainen maalausväline takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen!

V33 remontointi maalaustela 180mm ja telavarsi on korkealuokkainen, nukkaamaton, kestävästä polyesteristä valmistettu työväline joka soveltuu erinomaisesti vaativaan maalaamiseen kuten keittiökaappien, kaakeleiden, kalusteiden, työtasojen, ovien jne. kohteisiin. Tämä pistotela on erityisen hyvä kovilla pinnoilla kuten lattiat, kaakelit (seinä ja lattia), lämpöpatterit, metalli-, muovi-, melamiini- ja laminaattipinnat. Tela nostaa hyvin maalia, levittää sitä roiskimatta ja tasaisesti, jolloin pintaan ei muodostu ilmakuplia tai jäisi telanvetoja näkyviin. Vankkarakenteinen pistotelavarren kahva on ergonomisesti muotoiltu, joka takaa pehmeän ja varman työskentelyotteen. 5mm:n nukkapituus on juuri optimi nukkapituus kovien pintojen kuten kaakeleiden maalaamiseen. Tämän telan kuiturakenne on erityinen, tiheä polyesterikuitu kestää liuottimia ja samalla edesauttaa maalien levityksessä ja tasaamisessa, jolloin kuivuneesta maalipinnasta ei tulisi epätasaista.

Ennen vesiohenteisen maalin tai lakan käyttöä, tela on hyvä pestä saippuavedellä. Jos taas telaa käyttää liuotinohenteisissa tuotteissa, pyöritä telaa ennen käyttöä teipin liimapuoleen, jolloin irtonukka saadaan pois. Kulutusta kestävän kuidun takia, tämä tela ei ole kertakäyttöinen, huolellinen pesu käytön jälkeen mahdollistaa telan toistuvan uusintakäytön. Jos telasta valuu maalia, sitä on telassa liikaa, jos taas maali ei peitä tätä telaa käyttäessä, telassa on liian vähän maalia. Maalaa aina ristikkäin vedoin, viimeistelyveto aina samaan suuntaan painamatta telaa, jolloin lopputulos olisi mahdollisimman täydellinen.

Mediapankki