Liberon Kultamaali

18,20  (sis. ALV)

Libéron Kultamaali on polyuretaanilakkaa, jonka seassa on metallijauhetta. Soveltuu kaikkeen entisöintiin sisä- ja ulkokäytössä, myös hautakivien kultauksien uudistamiseen. Liberon Kultamaalilla käsiteltyyn pintaan saadaan lisättyä patinaa levittämällä sen päälle Libéron Black Bison® Antiikkivahaa tai Libéron Grafiittivoidetta.

Tuotetunnus (SKU): 1051848P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Helppokäyttöinen kultaväri kaikkeen entisöintiin

Pakkauskoko: 30ml

Libéron Kultamaali on polyuretaanilakkaa, jonka seassa on metallijauhetta. Soveltuu kaikkeen entisöintiin sisä- ja ulkokäytössä, myös hautakivien kultauksien uudistamiseen. Liberon Kultamaalilla käsiteltyyn pintaan saadaan lisättyä patinaa levittämällä sen päälle Libéron Black Bison® Antiikkivahaa tai Libéron Grafiittivoidetta.

  • Helppokäyttöinen kultaväri kaikkeen entisöintiin sisä- ja ulkokäytössä.
  • Soveltuu puulle, metallille, kivelle, keramiikalle ja kipsille.
  • Voidaan käyttää myös hautakivien kultauksien uudistamiseen.
  • Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään.
Riittoisuus: 12m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Uudelleenkäsittely: 4h kuluttua (tarvittaessa)
  • Täysin kuiva: 4h kuluttua
Työvälineet: Pehmeä sivellin
Työvälineiden puhdistus: Libéron Vahanpoistoaine

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Libéron Kultamaali on polyuretaanilakkaa, jonka seassa on metallijauhetta. Soveltuu kaikkeen entisöintiin puulle, metallille, kivelle, keramiikalle ja kipsille sisä- ja ulkokäytössä. Libéron Kultamaalia voidaan käyttää myös hautakivien kultauksien uudistamiseen. Liberon Kultamaalilla käsiteltyyn pintaan saadaan lisättyä patinaa levittämällä sen päälle Libéron Black Bison® Antiikkivahaa tai Libéron Grafiittivoidetta.

Käyttö:

Sekoita Libéron Kultamaalia tikulla pohjaa myöten, kunnes metallijauhe on sekoittunut kunnolla. Levitä ohuita kerroksia pehmeällä siveltimellä. Anna kuivua 4 tuntia kerrosten välillä.

Riittoisuus: 12m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Levitä tarvittaessa toinen kerros 4 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 4 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet Libéron Vahanpoistoaineella. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Sävyjä voi sekoittaa keskenään oikean sävyn aikaansaamiseksi. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi värin sopivuuden sekä toivotun lopputuloksen. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10°C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

30ml

Värisävy

Chantilly, Compiégne, Rambouillet, Trianon

Mediapankki