Rust-Oleum Glitter Ultra Shimmer

33,90 82,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer on täydellinen tuote, kun halutaan luoda näyttävä glitter-efekti kotiin.

Tuotetunnus (SKU): 6055585P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Voimakas glitter-efekti seinille, huonekaluille ja kodin esineille

Pakkauskoko: 250ml & 750ml

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer on täydellinen tuote, kun halutaan luoda näyttävä glitter-efekti kotiin.

  • Voimakas glitter-efekti sisäkäyttöön.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Helppo levittää ja kuivuu nopeasti.
  • Kestää kostealla pyyhkimistä.
  • Vesiohenteinen.
Riittoisuus: Jopa 14m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 1h kuluttua
  • Uudelleenmaalaus: 4h kuluttua
  • Täysin kovettunut: 4h kuluttua
Työvälineet: Keinokuitutela (polyamidi) / Keinokuitusivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer on helppo levittää aiemmin maalatuille pinnoille, kuten seiniin tai kodin kalusteisiin.

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole likaa tai rasvaa. Poista tarvittaessa tahrat maalarinpesuaineella ja huuhtele sitten pinta vedellä. Varmista maalin soveltuvuus ensin pienellä huomaamattomalla koealueella.

Seinäpinnalle paras lopputulos saadaan, kun seinä pohjamaalataan ensin jollain valittua glitter-sävyä lähellä olevalla maalisävyllä ennen maalaamista Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer -maalilla. Tällöin glitter-maalipinnasta tulee nopeammin peittävä ja tasainen. Pohjamaalaukseen voidaan käyttää esimerkiksi Rust-Oleum® Glitter Medium Shimmer -maalin vastaavaa sävyä tai Rust-Oleum® Metallic Finish Kalustemaalia (kulta ja hopea).

Käyttö:

Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer -maalin voi levittää siveltimellä tai telalla. Jos käytät sivellintä, levitä tuotetta runsaasti ja tasaisesti. Käytä telatessa keinokuitutelaa. Suosittelemme kahta kerrosta. Käytä runsaasti maalia ja telaa lyhyehköin vedoin. Ensimmäinen kerros ei välttämättä peitä kokonaan vanhaa pintaa, vaan onnistunut lopputulos vaatii yleensä vähintään kaksi kerrosta Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer -maalia. Vältä telan jäljet (raidat) välttämällä maalin levittämistä liian pitkillä vedoilla ja telaa viimeistelyvedot aina samaan suuntaan.

Riittoisuus: Jopa 14m²/ litra / kerros. Riittoisuus voi vaihdella maalausmenetelmän sekä pinnan huokoisuuden ja pohjavärin mukaan.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 1 tunnissa. Uudelleenmaalaus 4 tunnin kuluttua. Pinta kovettuu 4 tunnissa.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Hyvin huokoiset pinnat on pohjamaalattava pintaan soveltuvalla pohjamaalilla, kuten ylitasoitetut kipsiseinät. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 750ml

Värisävy

Gold(ultra), Rose Gold(ultra), Silver(ultra)

Mediapankki