Liberon Teräsvilla

8,30 8,90  (sis. ALV)

N° 0000 ERITTÄIN HIENO: Käytetään Libéron vahojen ja Libéron Ring Removerin levitykseen. Soveltuu herkkien puupintojen ja metallien puhdistukseen sekä lian ja maalin poistoon lasista. Voidaan käyttää myös kiiltävän lakkapinnan hiomiseen mataksi. N° 0 KESKIKARHEA: Käytetään vahattujen ja öljyttyjen pintojen puhdistukseen Liberon Huonekalujen puhdistusaineen kanssa. Voidaan käyttää myös erittäin likaisten metalliesineiden puhdistamiseen. N° 2 KARHEA: Käytetään lakka- ja maalipintojen poistoon Libéron Stripper maalinpoistoaineen kanssa.

Tuotetunnus (SKU): 1052180P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Useita karheuksia eri käyttötarkoituksiin

Pakkauskoko: 100g (Libéron Teräsvillatyynyt 8 x 7g)
  • N° 0000 ERITTÄIN HIENO ja N° 000 Teräsvillatyynyt: Käytetään Liberon vahojen ja Libéron Ring Removerin levitykseen. Soveltuu herkkien puupintojen ja metallien puhdistukseen sekä lian ja maalin poistoon lasista. Voidaan käyttää myös kiiltävän lakkapinnan hiomiseen mataksi.
  • N° 0 KESKIKARHEA: Käytetään vahattujen ja öljyttyjen pintojen puhdistukseen Libéron Huonekalujen puhdistusaineen kanssa. Voidaan käyttää myös erittäin likaisten metalliesineiden puhdistamiseen.
  • N° 2 KARHEA: Käytetään lakka- ja maalipintojen poistoon Libéron Stripper maalinpoistoaineen kanssa.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

100g

Karheus

No 0, No 0000, No 2

Mediapankki