Ronseal Kaakelimaali

Alkuperäinen hinta oli: 49,90 €.Nykyinen hinta on: 34,90 €. (sis. ALV)

Ronseal® Kaakelimaali uudistaa keittiön, wc:n ja kylpyhuonetilojen seinäkaakelit. Antaa erittäin tasaisen, vettä kestävän ja homeelta suojatun pinnan. Soveltuu kuivien ja kosteiden sisätilojen seinäkaakeleille, maali tasoittuu kuivuttuaan kovaksi, pesunkestäväksi pinnaksi.

Tuotetunnus (SKU): 4850563P Osastot: ,
Tuotemerkit: Ronseal

Uudistaa seinäkaakeleiden ilmeen kuivissa ja kosteissa sisätiloissa

Pakkauskoko: 750ml

Ronseal® Kaakelimaali uudistaa keittiön, wc:n ja kylpyhuonetilojen seinäkaakelit. Antaa erittäin tasaisen, vettä kestävän ja homeelta suojatun pinnan.

  • Soveltuu kuivien ja kosteiden sisätilojen seinäkaakeleille.
  • Kertalevityksellä peittävä.
  • Ei vaadi pohjamaalia.
  • Tasoittuu kuivuttuaan kovaksi, pesunkestäväksi pinnaksi.
  • Maalattu pinta on helppo pitää puhtaana.
  • Voidaan käyttää myös kaakeliuuneille – lämmönkesto +80 °C.
Riittoisuus: 8m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 1-2h kuluttua
  • Uudelleen käsiteltävissä: 24h kuluttua
  • Käyttöönottokuiva: 72h kuluttua
  • Täysin kovettunut: 14vrk kuluttua
Työvälineet: Laadukas sivellin / Mikrokuitutela
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Ronseal® Kaakelimaali uudistaa keittiön, wc:n ja kylpyhuonetilojen seinäkaakelit. Voidaan käyttää myös kaakeliuuneille. Antaa erittäin tasaisen, vettä kestävän ja homeelta suojatun pinnan ilman pohjamaalia.

Poista peilit, peilikaapit ym. kalusteet tarvittaessa. Poista myös vanhat silikonisaumat ennen maalausta, niitä ei pidä rajata maalarinteipillä.

Puhdista kaakelisaumat Ronseal® Saumanpuhdistajalla. Pese maalattava kaakelipinta maalarinpesuaineella, joka ei vaadi jälkihuuhtelua (esim. Nitor Maalarinpesu). Anna kuivua 1 vrk.

Korjaa vioittuneet saumat ennen maalausta. Suojaa alueet, joille et halua maalia. Sammuta kylpyhuoneessa lattialämmitys vuorokautta ennen maalausta ja kytke päälle aikaisintaan 3 tunnin kuluttua maalaamisesta.

Tasaisen lopputuloksen saamiseksi työvälineeksi kannattaa valita laadukas sivellin. Suurilla pinnoilla myös levitys mikrokuitutelalla on mahdollista, mutta tällöin telan jälki täytyy tasoittaa välittömästi telauksen jälkeen tasoittajasiveltimellä, jos pyritään täysin sileään lopputulokseen.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä. Älä ravista, koska tällöin maaliin syntyy ilmakuplia.

Maalaa Ronseal® Kaakelimaalilla kaakeleiden ja saumojen päälle. Vedä sivellinvedot aina pystysuunnassa ylhäältä alaspäin, jolloin vältyt valumilta. Voit viimeistellä pinnan halutessasi viimeistelysiveltimellä tai tasoittajalla.

Poista mahdolliset maalarinteipit välittömästi maalattuasi, muuten maali kuivuu kiinni teippiin ja irrottaa mukanaan reunassa olevaa maalipintaa.

Ronseal® Kaakelimaali tasoittuu kuivuessaan. Maalaa tarvittaessa toinen kerros 24 tunnin kuluttua ensimmäisestä. Toinen maalikerros saattaa olla tarpeen silloin, jos maalataan tummia tai runsaasti kuvioituja kaakeleita. Jos haluat tasaisemman jäljen, voit tehdä kevyen välihionnan 240 karhealla hiomapaperilla ennen toisen kerroksen maalaamista.

Kun maalipinta on kuivunut vähintään 1 vuorokauden, voit halutessasi värjätä lopuksi kaakeleiden saumat Ronseal Saumakynällä.

Riittoisuus: 8m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 1-2 tunnissa. Levitä toinen kerros 24 tunnin kuluttua. Tilan voi ottaa käyttöön 72 tunnin jälkeen viimeisen kerroksen maalaamisesta. Mekaanista rasitusta tulee välttää 14 vuorokautta, jolloin pinta on täysin kovettunut.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet lakkabensiinillä tai pensselipesuaineella. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Lämmönkesto +80 °C. Vain sisäkäyttöön. Käytä viimeistelyyn kellastumatonta silikonia.

Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10 °C. Muista huolellinen ilmanvaihto, mikä edistää maalin aiheuttaman kostean ilman poistumista huoneistosta, jolloin maalin kuivuminen nopeutuu. Kuivumisaika pitenee, jos lämpötila on alhaisempi kuin +23 °C tai ilman suhteellinen kosteus on yli 50 %.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 850 g (gramma)
Pakkauskoko

750ml

Värisävy

Black High Gloss, Granite Grey Satin, Mocha Brown Satin, White Lace Satin

Mediapankki