V33 Ammemaali

60,90  (sis. ALV)

V33 Ammemaali on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa kylpyhuoneen pinnoissa, kuten ammeissa, pesualtaissa ja suihkualtaissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä veden alla.

Tuotetunnus (SKU): 5152280 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotemerkit: V33

Uudistaa ammeet ja pesualtaat

Pakkauskoko: 2 x 0,5L (maali & suojalakka)

V33 Ammemaali on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa kylpyhuoneen pinnoissa, kuten ammeissa, pesualtaissa ja suihkualtaissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä veden alla.

 • Kestävä pinta ammeisiin, pesualtaisiin ja suihkualtaisiin.
 • Erinomainen tarttuvuus – ei vaadi pohjamaalia.
 • Hydro+ Technology – luo pintaan 100% vedenpitävän suojan.
 • Kestää jatkuvaa käyttöä veden alla.
 • Erittäin kestävä lämpötilan vaihteluille, ei hilseile.
 • Äärimmäisen pesunkestävä – helppo pitää puhtaana.
Riittoisuus: N. 3m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
 • Uusintakerros: 8h kuluttua
 • Suojalakka: 8h kuluttua
 • Käyttöönottokuiva: 7vrk kuluttua
 • Täysin kovettunut: 20vrk kuluttua
Työvälineet: Keinokuitusivellin / Vaahtomuovitela / Lakkatela
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

V33 Ammemaali tarkoitettu pesualtaisiin, ammeisiin, suihkualtaisiin ja bideisiin, ja se on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle ja vedelle alttiiksi joutuvissa kylpyhuoneen pinnoissa ja materiaaleissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä veden alla.

V33 Ammemaali tarttuu erinomaisesti kostean tilan pintoihin ilman pohjamaalia ja sitä voidaan käyttää pesualtaisiin ja ammeisiin, jotka ovat:

 • Porsliinia, emaloitua, keraamista
 • Valurautaa
 • Emaloitua terästä
 • Akryylihartsia (PVC-muovia)
 • Kaakelia, marmoria

Valmistelut:

Pinnan ESIKÄSITTELY on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ.

Poista silikonisaumat ennen maalausta. Tiivistä uudelleen maalin kuivuttua.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella. Huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua min 24h.

Irroita hanat ja viemäriosat, tai suojaa ne laadukkaalla maalarinteipillä.

Käyttö:

Maalin levitys:

Tyhjennä lisäainepakkauksen (löytyy pakkauksen kannen alta) sisältö V33 Ammemaalin sekaan. Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten 5 minuuttia, kunnes lisäaine on sekoittunut kunnolla maalin sekaan ja maali on tasaisen värinen.

Maalaa vaikeapääsyiset kohdat sekä hanan ympärys keinokuitusiveltimellä. Levitä ensimmäinen kerros pienellä vaahtomuovitelalla tai suuremmat pinnat lakkatelalla. Aloita altaan pohjasta. Jatka maalin levittämistä reunojen suuntaan 15 cm:n pituisina vetoina.

Älä levitä toista kerrosta ennen kuin ensimmäinen kerros on kuivunut 8 tuntia. Maali ei välttämättä peitä ensimmäisellä kerralla, mutta toinen kerros varmistaa yleensä täydellisen peittävyyden.

Poista maalarinteippi heti ensimmäisen levityksen jälkeen. Maalin kuivuttua 8 tuntia, suojaa pinnat uudelleen teipillä ja levitä toinen kerros samalla tavalla kuin ensimmäinen. Poista maalarinteippi jälleen heti maalauksen jälkeen ja anna kuivua 8 tuntia ennen suojalakan levittämistä.

Suojalakan levitys:

Tyhjennä lisäainepakkauksen (löytyy pakkauksen kannen alta) sisältö V33 Ammemaalin suojalakan sekaan. Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten 5 minuuttia, kunnes lisäaine on sekoittunut kunnolla lakan sekaan ja lakka on tasaisen värinen.

Levitä suojalakkaa pinnan päästä päähän ristikkäisin vedoin ja viimeistele työstämäsi alue aina tasaisella vedolla yhteen suuntaan.

Anna kuivua 8 tuntia ja levitä toinen kerros lakkaa samalla tavalla kuin ensimmäinen.

Riittoisuus: N. 3m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros maalia 8 tunnin kuluttua ensimmäisestä.

Levitä suojalakka maalatulle pinnalle 8 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalamisesta. Levitä toinen kerros suojalakkaa 8 tunnin kuluttua ensimmäisestä.

Pinta on käyttöönottokuiva 7 vuorokauden kuluttua toisen kerroksen lakkaamisesta.

Maalin lopullinen kiinnittyminen ja pinnan kovuus saavutetaan 20 vuorokauden kuluessa levityksestä. Käsittele pintaa varoen 20 ensimmäisen vuorokauden aikana välttäen mekaanista rasitusta, hankausta, likaantumista ja kemikaalipesua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Hydro + -teknologia luo suojan, joka tekee pinnasta täysin vedenpitävän.

Kun lisäaine on lisätty maalin sekaan, maali on käytettävä 10 vuorokauden kuluessa varmistaaksesi täydellisen kiinnittymisen ja pinnan kestävyyden. Pakkauksessa on mukana telakaukalo.

Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +12 ja +25 °C asteen välillä, vältä vetoa tilassa.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

On tarpeellista odottaa 7 vuorokautta ennen kuin amme/pesuallas voidaan ottaa uudelleen käyttöön (jatkuvassa kosketuksessa veden ja pesuaineiden kanssa).

Maalatut pinnat voidaan puhdistaa miedolla pesuaineella ja pehmeällä liinalla.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1350 g (gramma)
Pakkauskoko

1l

Värisävy

White semi gloss

Mediapankki