Liberon Petsi Spriipohjainen

14,50  (sis. ALV)

Liberon Spriipohjainen Petsi antaa pienellä vaivalla tasaisen lopputuloksen kaikille puupinnoille ja puulaaduille, soveltuu myös kovien ja öljyisten jalopuulajien sävyttämiseen. Liberon Spriipohjaisella Petsillä voidaan sävyttää myös saunan lauteet ja seinäpaneelit. Tuote tarttuu myös aiemmin lakattuun, vahattuun ja öljyttyyn pintaan, mutta tasaisin lopputulos saavutetaan kuitenkin puupuhtaalle pinnalle. Liberon Spriipohjaisella Petsillä sävytetty pinta ei välttämättä vaadi kuivissa sisätiloissa pintakäsittelyä, mutta se voidaan halutessa pintakäsitellä öljyllä, vahalla tai lakalla. Esimerkiksi jalkalistoissa Liberon Spriipohjainen Petsi riittää käsittelyksi sellaisenaan.

Tuotetunnus (SKU): 1051633P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Kaikkien puupintojen ja puulaatujen sävyttämiseen

Pakkauskoko: 250ml

Libéron Spriipohjainen Petsi antaa pienellä vaivalla tasaisen lopputuloksen kaikille puupinnoille ja puulaaduille, soveltuu myös kovien ja öljyisten jalopuulajien sävyttämiseen. Libéron Spriipohjaisella Petsillä voidaan sävyttää myös saunan lauteet ja seinäpaneelit. Tuote tarttuu myös aiemmin lakattuun, vahattuun ja öljyttyyn pintaan, mutta tasaisin lopputulos saavutetaan kuitenkin puupuhtaalle pinnalle.

Libéron Spriipohjaisella Petsillä sävytetty pinta ei välttämättä vaadi kuivissa sisätiloissa pintakäsittelyä, mutta se voidaan halutessa pintakäsitellä öljyllä, vahalla tai lakalla. Esimerkiksi jalkalistoissa Libéron Spriipohjainen Petsi riittää käsittelyksi sellaisenaan.

  • Kaikkien puupintojen ja puulaatujen sävyttämiseen.
  • Soveltuu myös koville ja öljyisille jalopuulaaduille.
  • Antaa puulle tasaisen sävyn pienellä vaivalla.
  • Kestävä käsittely myös saunan lauteille ja seinäpaneeleille.
  • Voidaan pintakäsitellä öljyllä, vahalla tai lakalla.
  • Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään.
Riittoisuus: 20m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Täysin kuiva / pintakäsiteltävissä: 1h kuluttua
  • Uudelleenkäsittely: 2h kuluttua (tarvittaessa)
Työvälineet: Luonnonharjassivellin / Liberon Puuvillatrasseli
Työvälineiden puhdistus: Sprii

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Liberon Spriipohjainen Petsi antaa pienellä vaivalla tasaisen lopputuloksen kaikille puupinnoille ja puulaaduille, soveltuu myös kovien ja öljyisten jalopuulajien sävyttämiseen. Liberon Spriipohjaisella Petsillä voidaan sävyttää myös saunan lauteet ja seinäpaneelit. Tuote tarttuu myös aiemmin lakattuun, vahattuun ja öljyttyyn pintaan, mutta tasaisin lopputulos saavutetaan kuitenkin puupuhtaalle pinnalle.

Liberon Spriipohjaisella Petsillä sävytetty pinta ei välttämättä vaadi kuivissa sisätiloissa pintakäsittelyä, mutta se voidaan halutessa pintakäsitellä öljyllä, vahalla tai lakalla. Esimerkiksi jalkalistoissa Liberon Spriipohjainen Petsi riittää käsittelyksi sellaisenaan.

Käyttö:

Koska petsi korostaa mahdollisia naarmuja, hio tarvittaessa käsiteltävä pinta puunsyyn suuntaisesti 240 tai hienommalla hiekkapaperilla ennen sävytystä.

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Levitä Liberon Spriipohjainen Petsi puhtaalle ja pölyttömälle pinnalle luonnonharjassiveltimellä tai Liberon Puuvillatrasselilla. Pyyhi ylimääräinen petsi välittömästi pois puhtaalla liinalla.

Vaikka Liberon Spriipohjainen Petsi ei vaadi pintakäsittelyä, voidaan se pintakäsitellä öljyllä, vahalla tai lakalla tunnin kuluttua petsauksesta. Kovalle kulutukselle tai runsaalle vedelle alttiiksi joutuva pinta tulee käsitellä Liberon Finishing Oil -öljyllä tai Liberon Bistrot® lakalla.

Riittoisuus: 20m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Täysin kuiva / pintakäsiteltävissä 1 tunnin kuluttua. Tummemman lopputuloksen aikaansaamiseksi tarvitset kaksi petsikerrosta. Anna kuivua vähintään 2 tuntia kerrosten välissä.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet spriillä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Sävyjä voi sekoittaa keskenään tai ohentaa spriillä oikean sävyn aikaansaamiseksi. Tummemman lopputuloksen aikaansaamiseksi tarvitset kaksi petsikerrosta. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi värin sopivuuden sekä toivotun lopputuloksen. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10°C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml

Värisävy

Anthracite(petsi), Chestnut(petsi), Dark Oak(petsi), Light Oak(petsi), Mahogany(petsi), Medium Oak(petsi), Smoked Oak(petsi), Teak(petsi), Walnut(petsi)

Mediapankki