Rust-Oleum Glitter Ultra Shimmer suoja-aine spray

12,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer Suoja-aine sprayta käytetään suoraan Glitter Ultra Shimmer -maalipinnalle antamaan lisäsuojaa. Väritön pinnoite estää kimalteen hilseilyä ja irtoamista sekä säilyttää kimalteen loisteen.

Tuotetunnus (SKU): 6057022 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Väritön suojalakka Glitter Ultra Shimmer -maalipinnalle

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer Suoja-aine sprayta käytetään suoraan Glitter Ultra Shimmer -maalipinnalle antamaan lisäsuojaa. Väritön pinnoite estää kimalteen hilseilyä ja irtoamista sekä säilyttää kimalteen loisteen.

  • Lisäsuojaa Glitter Ultra Shimmer -maalipinnalle.
  • Estää kimalteen hilseilyä ja säilyttää kimalteen loisteen.
  • Helppo levittää ja kuivuu nopeasti.
  • Soveltuu lähes kaikkien pintojen suojaukseen.
  • Sisäkäyttöön.
Riittoisuus: N. 3,6m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros levitettävissä: heti
  • Kosketuskuiva: 20min kuluttua
  • Täysin kovettunut: 24h kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Glitter Ultra Shimmer Suoja-aine sprayta käytetään suoraan Glitter Ultra Shimmer -maalipinnalle antamaan lisäsuojaa ja tehostamaan kimalletulosta. Suoja-aine sopii useiden pintojen suojaukseen, kuten puu, metalli, rottinki, lasi, keramiikka, savi, polystyreeni, paperi, muovi sekä monet muut materiaalit. Käytä ulkona tai tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Vältä suihkuttamista tuulisissa ja pölyisissä olosuhteissa. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkki pystyssä ja n. 30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta vakain edestakaisin, hieman limittäisin liikkein. Parhaan tuloksen saat, kun pidät purkin samalla etäisyydellä pinnasta ja jatkuvassa liikkeessä. Levitä pinnalle vähintään kaksi tai useampaa ohutta kerrosta muutaman minuutin välein.

Jos venttiili tukkeutuu, irroita suutin ja huuhdo se liuottimessa, esim. lakkabensiinissä. Älä työnnä neulaa tai muuta esinettä suuttimeen.

Riittoisuus: N. 3,6m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä heti. Kosketuskuiva 20 minuutissa. Täysin kovettunut 24 tunnin kuluttua.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 5 sekuntia. Puhdista kuivumaton maali lakkabensiinillä.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +10-32 °C. Älä polta, äläkä laita talousjätteisiin. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 450 g (gramma)
Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Väritön

Mediapankki