V33 Kaakelimaali lattioille

47,90 84,90  (sis. ALV)

V33 Kaakelimaali lattioille on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa lattiapinnoissa, kuten puisissa portaissa ja kostean tilan kaakelilattioissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kaikilla kodin lattiapinnoilla sisätiloissa.

Tuotetunnus (SKU): 5152419P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Tuotemerkit: V33

Uudistaa lattiat ja portaat, myös kosteissa tiloissa

Pakkauskoko: 750ml & 2L

V33 Kaakelimaali lattioille on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa lattiapinnoissa, kuten puisissa portaissa ja kostean tilan kaakelilattioissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kaikilla kodin lattiapinnoilla sisätiloissa.

 • Erittäin kestävä pinta lattioille ja portaille, jotka ovat jatkuvassa käytössä.
 • Puu-, laminaatti- ja kaakelilattioille, myös kylpyhuoneeseen ja saunaan.
 • Erinomainen tarttuvuus – ei vaadi pohjamaalia, eikä maalin- tai lakanpoistoa.
 • Äärimmäisen pesunkestävä – helppo pitää puhtaana.
 • Ceramic Technology* – vahvistettu suoja.

* Luo verkon, joka on joustava ja vahvistaa maalipintaa kestämään iskuja ja kovaa päivittäistä kulutusta. Maali on kuitenkin mikrohuokoinen ja jättää kaakelisaumat hengittäviksi.

Riittoisuus: N. 10m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
 • Uusintakerros: 3h kuluttua
 • Käyttöönottokuiva: 24h kuluttua
 • Vedenkestävä: 48h kuluttua
 • Täysin kovettunut: 20vrk kuluttua
Työvälineet: Keinokuitusivellin / Tela 4-5mm TAI 8-12mm nukalla
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

V33 Kaakelimaali lattioille on tarkoitettu kaikille kodin lattiapinnoille ja portaille, kuten kylpyhuoneen kaakelilattioille sekä puu- ja laminaattilattioille. Tuote on erityisesti suunniteltu kestämään kovalle kulutukselle alttiiksi joutuvissa lattiapinnoissa ja -materiaaleissa, myös kosteissa tiloissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä lattiapinnoissa.

V33 Kaakelimaali lattioille tarttuu erinomaisesti pintoihin ilman pohjamaalia ja sitä voidaan käyttää uusille ja vanhoille lattiapinnoille ja portaille, jotka ovat:

 • Lasitettua tai keraamista kaakelia
 • Luonnonkiveä, marmoria, graniittia
 • Betonia
 • Lakattua tai maalattua puuta
 • Laminaattia

Valmistelut:

Pinnan ESIKÄSITTELY on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ.

Pinnan pesu soodapohjaisella pesuaineella kidesooda) ja V33 Esikäsittelyaineella (kaakeli-, betoni- ja kivilattiat) on ratkaisevan tärkeää, kaakelisaumat vaativat erityistä huolellisuutta.

Poista silikonisaumat ennen maalausta. Tiivistä uudelleen maalin kuivuttua.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

Laminaatti, maalatut ja lakatut lattiat, jotka ovat hyvässä kunnossa: Pese kidesoodalla, huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua min 24h. Hio lopuksi kevyesti 240 karhealla hiekkapaperilla ja poista pöly.

Käsittelemätön tammi tai pähkinä: Levitä pintaan sopiva pohjuste estääksesi maalin kellastumista.

Käsittelemätön kaakeli-, betoni- ja kivilattia: Käsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kaakelilattioille, anna vaikuttaa ja huuhtele huolellisesti vedellä. Anna kuivua min 24h.

Aiemmin maalatut kaakeli-, betoni- ja kivilattiat (ehjä maalipinta): Pese kidesoodalla, huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua min 24h. Hio lopuksi kevyesti 240 karhealla hiekkapaperilla ja poista pöly.

Aiemmin maalatut kaakeli-, betoni- ja kivilattiat (kulunut maalipinta): Hio 60-120 karhealla hiekkapaperilla, kunnes aiempi kulunut maali on poissa. Poista pöly ja käsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kaakelilattioille, anna vaikuttaa ja huuhtele huolellisesti vedellä. Anna kuivua min 24h.

Käyttö:

Tyhjennä lisäainepakkauksen (löytyy pakkauksen kannen alta) sisältö V33 Kaakelimaali lattioille -tuotteen sekaan. Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten 5 minuuttia, kunnes lisäaine on sekoittunut kunnolla maalin sekaan ja maali on tasaisen värinen.

Käytä kaakeli-, betoni- ja kivilattioille telaa, jonka nukkapituus on 4-5mm. Maalatuille/lakatuille lattioille ja portaille sekä laminaatille suositellaan käytettäväksi telaa, jonka nukkapituus on 8-12mm.

Työskentele pieni alue kerrallaan. Aloita siveltimellä lattian reunoista ja jatka telalla. Levitä maalia ristikkäisin vedoin ja viimeistele työstämäsi alue aina lopuksi yhdellä, samansuuntaisella vedolla.

Levitä toinen kerros pinnan kuivuttua 3 tuntia. Levitä toinen kerros samalla tavalla kuin ensimmäinen. Pinta on käyttöönottokuiva 24 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta.

Riittoisuus: N. 10m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros 3 tunnin kuluttua ensimmäisestä. Pinta on käyttöönottokuiva 24 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta. Pinnalle voi laskea vettä 48 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta.

Maalin lopullinen kiinnittyminen ja pinnan kovuus saavutetaan 20 vuorokauden kuluessa levityksestä. Käsittele pintaa varoen 20 ensimmäisen vuorokauden aikana välttäen mekaanista rasitusta, hankausta, likaantumista ja kemikaalipesua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Lattioilta, joissa ei ole lattiakaivoa huuhtelua varten, V33 Esikäsittelyaine kerätään pinnasta moppaamalla ämpäriin. Huuhtele lattia vedellä ja mopilla, kunnes huuhteluvesi on jälleen kirkasta.

Tämä maali ei ole tiiviste eikä vesieriste. Ceramic-teknologia luo pintaan verkon, joka on joustava ja vahvistaa maalipintaa kestämään iskuja ja kovaa päivittäistä kulutusta. Maali on kuitenkin mikrohuokoinen ja jättää kaakelisaumat hengittäviksi.

Maali soveltuu kylpyhuoneiden ja saunan kaakeli-, betoni- ja kivilattialle. Ei sovellu suihkukaappeihin tai kylpyhuoneisiin, joissa on muovilattia tai PVC-pinta.

Kun lisäaine on lisätty maalin sekaan, maali on käytettävä 10 vuorokauden kuluessa varmistaaksesi täydellisen kiinnittymisen ja pinnan kestävyyden. Pakkauksessa on mukana telakaukalo.

Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +12 ja +25 °C asteen välillä, vältä vetoa tilassa.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

Kiiltoaste voi vaihdella +/- 10 yksikköä.

Maalatut pinnat voidaan puhdistaa miedolla pesuaineella ja mopilla.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2l, 750ml

Värisävy

Carbon, Feather, Tarmac, Taupe(kaakeli), Titanium, White

Mediapankki